Öppettider

Mars - Juni
Måndag - Fredag 10-19
Lördag - Söndag 10-15

Midsommar stängt!
(fre-sön)

Juli
Måndag - Fredag 10-18
Lördag - Söndag 10-15

Augusti
Måndag - Fredag 10-18
Lördag 10-15
Söndag stängt

September - Oktober
Måndag - Fredag 10-18
Lördag - Söndag 10-15

IMG_4509

Ängsbackens Handelsträdgård – din personliga handelsträdgård

IMG_1394Varmt Välkomna till Ängsbackens Handelsträdgård! Här hittar ni fantastiskt många olika växter, många fina trädgårdstillbehör och sist men inte minst inspiration och kunskap. Vi har ett brett sortiment med perenner för alla olika lägen, i alla olika färger och i många olika storlekar.

Det finns ett härligt sortiment av buskar för alla olika smaker. Rödbladigt, blommigt, vackra grenar, lättskött eller kanske vill ni ha något alldeles extra….då löser vi det med.

 

Vi säljer naturligtvis också många olika träd. Det finns ympade svagväxande träd, träd med genomgående stam som blir stora. Tänk på blomning och vackra höstfärger när ni väljer.

I växthuset frodas sommarblommorna – I LOVE IT! En färgsprakande idyll med mycket att välja på till krukor och balkonglådor.

ErbjudandePassa på att titta på våra erbjudanden och event! Klicka på bilden till vänster och kolla…..

 

Klicka gärna på denna länken för att få upp en karta över vår handelsträdgård!


Cafét88

Här hittar ni kaffe, the, läsk eller Mer. Det finns alltid lite godsaker att välja på till fikat. Vi brukar öppna en dag när solen skiner i april och stänger en regnig dag i september. Hittar ni ingen kaka som passar finns alltid glasspinnar från GB. Passa på och bläddra lite i en trädgårdstidning eller bok när ni sitter här och njuter i solen.


Orangeriet

SommarbildI orangeriet får man gärna sitta och njuta, landa efter en stressig dag på jobbet. Man får också gärna ta med fika från cafét och sätta sig här tillsammans med en vän för att samla sina trädgårdsintryck. Ibland hyr vi även ut det till små sällskap för en kväll. Tillsammans använder vi även den här platsen till inspirerande föreläsningar.

 

 

 


Lekplats

Vi har en liten lekplats till era barn – för vi vill att alla ska trivas. För att alla ska trivas uppskattar vi om ni plockar upp lite efter era barn. Tusen Tack.