Öppettider

Mars - Oktober
Måndag - Fredag 10-18
Lördag - Söndag 10-15

Midsommar stängt!
(fre-sön)

I november har vi
officiellt stängt,
men vi finns här om
Ni vill ha hjälp.

Om en vardag är en
helgdag så har
vi öppet mellan 10-15.

20160926_182437

Ängsbackens Handelsträdgård – din personliga handelsträdgård

20170409_183409

Varmt Välkomna till Ängsbackens Handelsträdgård! Här hittar ni fantastiskt många olika växter, många fina trädgårdstillbehör och sist men inte minst inspiration och kunskap. Vi har ett brett sortiment med perenner för alla olika lägen, i alla olika färger och i många olika storlekar.

Det finns ett härligt sortiment av buskar för alla olika smaker. Rödbladigt, blommigt, vackra grenar, lättskött eller vintergrönt.

Vi säljer naturligtvis också många olika träd. Det finns ympade svagväxande prydnadsträd, träd med genomgående stam som blir stora. Fruktträd i olika storlekar m.m. Tänk på blomning och vackra höstfärger när ni väljer. Välj växt efter växtplats och läge. Hur stort får trädet bli på den platsen? Är det blåsigt? Behöver ni jordförbättra?

I växthuset frodas sommarblommorna – I LOVE IT! En färgsprakande idyll med mycket att välja på till krukor och balkonglådor. Vi odlar själva våra favoriter och kompletterar med blommor från andra odlare – vi har ett brett sortiment.

Är det något ni saknar i sortimentet så försöker vi gärna beställa hem till er. Ofta är det 1-2 veckors leveranstid.

ErbjudandePassa på att titta på våra erbjudanden och event! Klicka på bilden till vänster och kolla…..

Klicka gärna på denna länken för att få upp en karta över vår handelsträdgård!


Cafét

Här hittar ni kaffe, the, läsk eller Mer. Det finns alltid lite godsaker att välja på till fikat. Vi brukar öppna en dag när solen skiner i april och stänger en regnig dag i september. Hittar ni ingen kaka som passar finns alltid glasspinnar från GB. Passa på och bläddra lite i en trädgårdstidning eller bok när ni sitter här och njuter i solen. Hojta till om ni har några allergier för Jenny har alltid några alternativ i frysen – alla är värda något gott!

I orangeriet kan man sitta och njuta av stunden, vila sig lite eller ta med fika från cafét, medans barnen leker på lekplatsen – en plats för återhämtning, från mig till dig…

DSC_0103

.. och följ oss på Facebook och Instagram