Öppettider

Mars - Oktober
Måndag - Fredag 10-18
Lördag - Söndag 10-15

Midsommar stängt!
(fre-sön)

I november har vi
officiellt stängt,
men vi finns här om
Ni vill ha hjälp.

Om en vardag är en
helgdag så har
vi öppet mellan 10-15.

IMG_7707

Ängsbackens Garden Team

 

6 plantor med fötterna (i) på jorden…!

Personalen 2018

Personalen 2019

 

 

 

 

 

 


Jenny

Jenny Eskång hälsar dig Varmt Välkommen till Ängsbackens Handelsträdgård! Hon är en kvinna som vet hur en slipsten skall dras! Med stor kunskap och målinriktade steg, hjälper hon Er att skapa drömträdgården (vissa delar i alla fall). Det hon inte har i huvudet finns på små lappar som man hittar lite här och där. Klarar inte dagen utan kaffe, glömmer dock bort kaffekopparna ibland och hittar dem senare när det redan är kallt, tyvärr ofta med en fluga i…
Utbildad hos Capellagården på Öland och hade en dröm att få odla lite kryddor hemma i sin lilla handelsträdgård och sedan sälja dessa vid vägen från en gammal hästdroska. Nu har hon uppfyllt sin dröm (fast det blev lite större) och med ett brinnande intresse och inlevelse tillbringar hon nu största delen av dagen i sin handelsträdgård. Jenny sätter alltid kunden i focus och med ett varmt hjärta och ett öppet sinne hjälper hon er att få till en trädgård som passar er där ni är i livet just nu. Livet är fullt av utmaningar och problem är till för att lösas, tillsammans gör vi Småland lite grönare med massor av odlarglädje.

 

 


 

Anna

Anna

Anna Bäckhall……

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Johanna

Johanna

Johanna Thornell…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Louise

Louise

Louise Hellstrand…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Sandra

Sandra

Sandra Karlsson…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lasse

Lars Eskång, jaa…….! Kan lite av varje, men är bäst på att prata om vädret och bära jordsäckar åt pensionärer. Lyssnar även på skvallret som går i byn! Har passerad 50 år (25 i sinnet) och har redan mini-alzheimers, det är inte lätt! Kan få för sig att närvara under helger, annars mest frånvarande. Har många järn i elden och kan uppfattas lite förvirrande ibland. Så tro inte på han när han säger att björken är vintergrön eller att maskrosen är en storblommig rabattros. För det vet ju alla att den är en buskros! Har ändå glimten i ögat och är en snäll pojk!
Gillar Pepsi Max och en bra film! Han kan vara väldigt bestämd och har aldrig fel…….

P.s.  Ägare på pappret, men får inte en syl i vädret bland de andra pratkvarnarna….

 

 

 

 


…. och så Arragon förstås! Vår älskade småfeta o välmående trädgårdskatt. Hon är väldigt kärleksfull när hon själv vill och säger bestämt till när någon klappar svansen. Ni kommer att träffa henne, ibland bli lite irriterad på henne – (när hon ska ligga på kassan t.ex.) Och ni kommer att märka att hon äger platsen och vi anpassar oss till hennes behov, hon är helt enkelt KATT!

IMG_3331

 

 

 

 

.. och följ oss på Facebook och Instagram