Öppettider

Mars - Juni
Måndag - Fredag 10-19
Lördag - Söndag 10-15

Midsommar stängt!
(fre-sön)

Juli
Måndag - Fredag 10-18
Lördag - Söndag 10-15

Augusti
Måndag - Fredag 10-18
Lördag 10-15
Söndag stängt

September - Oktober
Måndag - Fredag 10-18
Lördag - Söndag 10-15

IMG_7707

Om oss på Ängsbacken

Vi som är på Ängsbacken!

(ny bild på 2017-års deltagare kommer snart…!)

 

 

 

 


Jenny Eskång hälsar dig Varmt Välkommen till Ängsbacken! Hon är en kvinna som vet hur en slipsten skall dras! Med stor kunskap och målinriktade steg, hjälper hon Er att skapa drömträdgården (vissa delar i alla fall). Det hon inte har i huvudet finns på små lappar som man hittar lite här och där. Klarar inte dagen utan kaffe, glömmer dock bort kaffekopparna ibland och hittar dem senare när det redan är kallt.
Utbildad hos Capellagården på Öland och hade en dröm att få odla lite kryddor hemma i sin lilla handelsträdgård och sedan sälja dessa vid vägen från en gammal hästdroska. Nu har hon uppfyllt sin dröm (fast det blev lite större) och med ett brinnande intresse och inlevelse tillbringar hon nu största delen av dagen i sin handelsträdgård. Jenny sätter alltid kunden i focus och med ett varmt hjärta och ett öppet sinne hjälper hon till med att lösa Era problem och önskemål. 12:e säsongen här, vi hoppas hon orkar fler..


 

 

… 3-4 nya ansikten kommer här nu till 2017-års säsong!

 

 


Lars Eskång, jaa…….! Kan lite av varje, men är bäst på att prata om vädret och bära jordsäckar åt pensionärer. Lyssnar även på skvallret som går i byn! Ett par år över 45 (25 i sinnet) och har redan mini-alzheimers, det är inte lätt! Kan få för sig att närvara under helger, annars mest frånvarande. Har många järn i elden och kan uppfattas lite förvirrande ibland. Så tro inte på han när han säger att björken är vintergrön eller att maskrosen är en storblommig rabattros. För det vet ju alla att den är en buskros! Har ändå glimten i ögat och är en snäll pojk!
Gillar Pepsi Max och en bra film! Han kan vara väldigt bestämd och har aldrig fel…….

P.s.  Ägare på pappret, men får inte en syl i vädret bland de andra pratkvarnarna….

 

 


…. och så Arragon förstås!IMG_3331